Čeka zeleno svjetlo Barcelone: Zamrznuo 25.000.000 eura s Otoka i premišljanje Milana

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 26.07.15. | 18:44

Prema navodima Katalonaca, uprava Blaugrane želi čim prije riješiti transfer Adriana u Romu, nakon čega bi se u potpunosti posvetili reprezentativcu Tunisa.

Jedan od najtraženiji stopera današnjice, 25-godišnji Aymen Abdennour, drži na stolu nekoliko ponudu. To ne čudi previše s obzirom na to kako je prošle sezone bio jedan od najzaslužnijih za veliko dostignuće Monaca – četvrtfinale Lige prvaka.

Branič Monaca svakodnevno prima brojne ponude, najkonkretnije su one Newcastlea, koji nudi 25 milijuna eura, i Milana. No, prema navodima katalonskog Sporta, 'Svrake' mi nisu najpoželjnija opcija, dok je Milan već obavio konkretne razgovore s dopredsjednikom Monaca Vadimom Vasiljevom, ali su Rossoneri u teškoj situaciji budući da na 'rosteru' već imaju tri igrača van Europske Unije.

Tunižanin u ovim trenucima čeka samo jednu ponudu, onu Barcelone. Ipak, Katalonci ne želje srljati s novim pojačanjima zbog kazne UEFA-e. Abdennourov agent je prije par mjeseci potvrdio kako su ga kontaktirali iz katalonske prijestolnice, a čini se kako cijeli posao usporava 'akcija Adriano'.

Prema navodima Katalonaca, uprava Blaugrane želi čim prije riješiti transfer Brazilca u Romu, nakon čega bi se u potpunosti posvetili reprezentativcu Tunisa.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Aymen AbdennourMonacoNewcastleMilanBarcelona

Ostale Vijesti