REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

Bomba iz Njemačke: Zidane spreman preuzeti Bayern, ali inzistirao je na jednom detalju

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.04.24. | 15:25

Nakon 2021., Zizou je spreman preuzeti klupu posrnulog velikana

Zinedine Zidane je navodno spreman postati sljedeći trener Bayern Münchena, a dogovor za Francuza je "praktički završen" pišu strani mediji

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Osvajač Svjetskog prvenstva Zidane je bez posla otkako je 2021. završio drugi mandat na mjestu trenera Real Madrida. Od tada ga se povezivalo s raznim pozicijama diljem svijeta – uključujući uloge u Premier ligi i Ligue 1 – dok se također raspravljalo o njemu kao nasljedniku Didiera Deschampsa na mjestu izbornika francuske reprezentacije.

Ipak, dogovor nije postignut, a Zidane je spreman čekati pravu priliku da se pojavi. Čini se da je 51-godišnjak sada spreman za povratak i to u - Njemačku. Bundesligaški divovi zaokupili su njegovu maštu. Prema Mundo Deportivu, Zidane je "na korak" od toga da postane novi šef Bayerna. Thomas Tuchel već je najavio da će odstupiti na kraju sezone – potencijalno s pobjedom u Ligi prvaka nakon što je doveo bavarsku (zahrđalu) mašinu do polufinala tog natjecanja.

Ima posla na Allianz Areni. Bayer Leverkusen je osvojio domaću titulu, a Zidane je spreman pokušati ju vratiti u vitrine Bayerna. Još uvijek nije potpisana nikakva papirologija, ali vjeruje se da je dogovor blizu i održani su razgovori o mogućim ciljevima transfera. Što se detalja tiče, procurila je informacija da je Zidane govorio o potrebi za obrambenim pojačanjima. Vjerojatno će sada svi u Bayernu pristati na sve samo da dovedu takvog kapitalca... (g)

d



Tagovi

Zinedine ZidaneReal MadridFrancuska nogometna reprezentacijaBayern

Ostale Vijesti