foto: Reuters
foto: Reuters

Vlasnik Panathinaikosa doživio srčani udar

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 30.10.20. | 12:47

Pomalo turbulentan način života koštao ga je ove neugodnosti.

Dimitris Giannakopoulos, osebujni (donedavni) vlasnik košarkaškog kluba Panathinaikos OPAP, a danas većinski dioničar, doživio je srčani udar, donosi grčki portal Iefimerida.

Osjetio je bolove u predjelu prsnog koša i prebačen je u atensku bolnicu gdje mu je otkriven srčani udar. Sve se zbilo u četvrtak navečer kad je hospitaliziran. Zadnje raspoložive informacije odaju kako je njegovo stanje stabilno.

Giannakopoulos je nasljedni gazda grčkog velikana, a njegova obitelj je u klubu zadnjih trideset godina. Uvijek britak na jeziku, zadnjih godina veliki je oponent politici Euroleague Basketballa i Jordija Bertomeua. Prošlo je proljeće čak zaprijetio da će odvesti PAO van najjačeg klupskog natjecanja.

Hrvatski ljubitelji košarke sjećaju ga se iz incidenta kad je pretprio fizički napad od strane Dina Rađe, nakon čega je hrvatski košarkaš bio primoran napustiti klub. Tad mladi Giannakopoulos uputio je određene kritike prema centru te je došlo do okršaja.

Danas 46-godišnjak vodi pomalo oprečnu svakodnevnicu. Redovito vježba, no strastveni je pušač i veliki ljubitelj techno glazbe.



Tagovi

PanathinaikosDimitris GiannakopoulosEuroliga

Ostale Vijesti