Šok: Giannakopoulos napušta Panathinaikos, objavio cijenu za koju ga prodaje

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 09.06.20. | 13:54

Iznenađujući istup temperamentnog vlasnika grčkog velikana.

Na dugo očekivanoj novinskoj konferenciji koju je kontroverzni Dimitris Giannakopoulos odgađao, dogodilo se nešto poprilično neočekivano.

Dok se košarkaška javnost ''pretvorila u uho'' kako bi dočekala vijest o tome napušta li Panathinaikos Euroligu kao prvi takav, odnosno hoće li se pridružiti FIBA Ligi prvaka, temperamentni vlasnik kluba senzacionalnom je objavom zapanji prisutne.

„Napuštam Panathinaikos kao šampion i uzdignute glave. Moja era u klubu završena je definitivno i nepovratno“, izjavio je.

Uz to, objavio je kako prodaje klub za 25 milijuna eura.

 

 

Nadalje, očekivano se obrušio na Euroligu i Jordija Bertomeua, a revoltiranost stanjem u europskoj košarci upravo je razlog njegova dizanja ruku:

„Euroliga je crna kutija. Momčadi ne znaju od kuda novac dolazi niti gdje ide. Euroliga je dotakla samo dno, sve zahvaljujući Jordiju Bertomeuu.“, očekivano je ljutito nastupio prema prvom čovjeku najjače lige Starog kontinenta.

„Na zadnjoj video konferenciji predstavnici Real Madrida su rekli kako nema Euroluige bez Panathinaikosa. Neka netko to kaže Bertomeuu.“, zaključio je.

 

 

(foto: Reuters)


Tagovi

Dimitris GiannakopoulosPanathinaikosEuroligaJordi Bertomeu

Ostale Vijesti