Njih dvojica će ove godine zaraditi 36 milijuna dolara, a kombinirano su imali šut 1/30

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 25.11.18. | 14:32

Ipak nisu izgubili.

Minnesota je noćas upisala 9. pobjedu u sezoni. Wolvesi su sa 111:96 pobijedili Chicago Bullse iako su Andrew Wiggins i Robert Covington, dva igrača njihove startne petorke imali katastrofalnu šutersku večer.

Wiggins, inače predodređen da bude jedna od najvećih zvijezda momčadi o čemu govori i superbogati ugovor po kojem će samo ove godine zaraditi nešto manje od 25,5 milijuna dolara, je utakmicu završio bez iti jednog poena, sa šutem 0/12, odnosno 0/4 za tricu. Covington je bio nešto uspješniji – pogodio je jednu od 18 'uzetih' šuteva, a kako je imao i dva pogođena slobodna bacanja, može se 'pohvaliti' s 4 poena. Zanimljivo je da je za tricu imao 0/10. On je, podsjetimo, došao u Wolvesu u tradeu iz Philadelphije, a ove sezone ima ugovor na 10,4 milijuna dolara.

„Mislim da se ljudi često izgube u statistici. Ponekad statistika se ne prevede u pobjede, a pobjede su najvažnije“, objasnio je trener Tom Thibodeau nakon utakmice.

Minnesota ipak nije kažnjena zbog ovakve igre svoja dva košarkaša. Do pobjede su je vodili Karl-Anthony Towns (35p, 22 s, 6a), Derrick Rose (22p, 4a), Dario Šarić (19p, 14 s) i Jeff Teague (18p, 5a, 4s).

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Robert CovingtonAndrew Wiggins

Ostale Vijesti