I to je gotovo! Eric Bledsoe poslan u Milwaukee

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 07.11.17. | 16:39

Napokon je 27-godišnji playmaker pronašao novi klub.

Od kada je Eric Bledsoe na svojem Twitter profilu napisao kako 'više ne želi biti ovdje' bilo je jasno kako su njegovi dani u Phoenixu odbrojani. Uprava Sunsa odmah ga je suspendirala i tražila partnera za trade, a danas ga je napokon i našla.

Ugledni američki novinari Adrian Wojnarowski i Zach Lowe donijeli su vijest kako je Phoenix dogovorio trade s Milwaukeejem. Tako će Bledsoe otići u Buckse, a u suprotnom pravcu idu Greg Monroe i prvi pick drafta.

Još uvijek se ne zna o kojoj se godini radi što se drafta tiče, ali dojam je kako je Milwaukee bolje prošao u ovom poslu jer je dobio startnog playmakera za igrača koji im je ulazio s klupe, a ni odricanje od picka im neće teško pasti jer imaju mladu momčad koja je u uzlaznoj putanji te im neće biti potrebno dodavati previše novog, mladog talenta. S druge strane, Phoenix nije mogao dobiti previše s obzirom na sve okolnosti, ali Monroe im u situaciji kada pod košem imaju Tysona Chandlera, Alexa Lena, Marquesea Chrissa i Dragana Bendera nije previše potreban.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Greg MonroeEric Bledsoe

Ostale Vijesti