Sharapova igra kao da pauze nije ni bilo, bez Serene mogla bi do broja 1

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 28.04.17. | 10:14

Odigrala je dva jako dobra meča na povratničkom turniru.

Isto kao i u meču s Vinci, imala je Sharapova problema s ulaskom i meč i hvatanjem ritma, no jednog kad ga je uhvatila Makarova više nije imala šanse. Bivša prva igračica svijeta nije izgubila svoj servis tokom meča i to je još jedna velika stvar za nju, igra joj izgleda kao da pauze nikad nije ni bilo. Očekivalo se više problema za nju, traženja igre, no udarci su joj na mjestu i imaju siline.

Ona je na turnir u Stuttgartu stigla bez renkinga na poziv organizatora, a mnoge su se WTA igračice bunile protiv takve odluke. Ipak, i neki drugi veliki turniri koji dolaze najavili su pozivnice za Sharapovu koja će nakon ovog turnira skočiti za oko 700 do 800 mjesta na WTA ljestvici.

Danas je čeka dvoboj protiv Anett Kontaveit, a s igrom iz prošle dva meča može računati na još jednu pobjedu, a nema loše izglede ni za osvajanje turnira. Kakva bi to tek priča bila, no za sada ostanimo uključeni i pratimo WTA Stuttgart i Sharapovu.

Sharapova je danas favorit u ovom susretu uz tečaj 1,30, na njezinu suparnicu tečaj je 3,20. Na ovaj meč možete se kladiti OVDJE.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!            


Tagovi

Maria ŠarapovaWTA Stuttgart

Ostale Vijesti