Poraz Dodiga i Granollersa u prvom meču u Londonu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 13.11.17. | 21:47

Loš start za hrvatske tenisače.

Nakon što je Marin Čilić porazom otvorio nastup na završnom turniru sezone u Londonu, bolje sreće nije bio niti naš drugi predstavnik na ATP Finalsu, Ivan Dodig. On je u prvom kolu skupine A konkurencije parova, zajedno sa Španjolcem Marcelom Granollersom izgubio od bivšeg partnera Brazilca Marcela Mele i Poljaka Lukasza Kubota sa 7:6(2) i 6:4 za sat i 37 minuta igre.

> Čilić prokockao 3:1 u trećem setu i porazom krenuo na Finalsu

> Čilić nakon poraza: Razočaran sam i ljut na sebe

Dodig i Granollers prvi su set izgubili u 'tie-breaku' sa 7:6, nakon što nije bilo breakova, a u 13. igri je hrvatsko-španjolska kombinacija triput izgubila svoj servis. Loše su krenuli i u drugom setu, izgubivši servis u četvrtom gemu i prvim nositeljima su dopustili veliku prednost od 3:1 te 4:1.

Ipak, Dodig i Granollers vraćaju se u sedmom gemu u kojem dolaze do prvog breaka u meču i vraćaju se u susret, ali sreća nije dugo trajala, budući da su u desetom gemu još jednom izgubili svoj servis i Melo i Kubot su bez problema osigurali pobjedu.

U drugom okršaju ove skupine, slavna američka braća i idući protivnici Dodigu i Granollersu, Bob i Mike Bryan bili su bolji od Britanca Jamieja Murraya i Brazilca Brune Soaresa sa 7:5, 6:7(3) i 10:8.

ATP Finals, parovi, skupina A, prvo kolo:

Kubot/Melo - Dodig/Granollers 7:6(2), 6:4
Murray/Soares - Bryan B./Bryan M. 5:7, 7:6(3), 8:10

(Foto: Action Images)


Tagovi

ATP FinalsLukasz KubotMarcelo MeloMarcel GranollersIvan Dodig

Ostale Vijesti