NAJAVA DANA: Zverev i Sock za prolaz, zanimljivo u Euroligi

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 16.11.17. | 08:42

Izdvojili smo najzanimljivije utakmice za danas, 15. studenog.

13:45 Tanta - El Ismaily

Tanta je u prošlom kolu egipatskog prvenstva prekinula niz od četiri uzastopna remija i pobijedila El Raju u gostima. Sada joj u goste dolazi prvoplasirani El Ismaily koji ne zna za poraz u zadnjih pet kola te nas očekuje neizvjesna utakmica.

15:00 Federer R. - Čilić M.

Čilić je u prva dva meča djelovao solidno ali je oba puta poražen. Sada igra protiv favoriziranog Švicarca i pokušat će se iskupiti protiv voditelja skupine koji je već osigurao prolaz u playoff.

18:30 Anadolu Efes - Panathinaikos

Panathinaikos nakon pobjede protiv Khimkija odlazi u Istanbul u goste Efesu. Domaćini su u posljednjem kolu pomalo iznenađujuće svladali Maccabi u gostima.

19:00 Zalgiris Kaunas - Baskonia

Žalgiris je, nakon produžetaka, u prošlom kolu svladao Unicaju te će dobru formu pokušati nastaviti protiv Baskonije, koja ima tri poraza u posljednjih pet utakmica.

21:00 Zverev A. - Sock J.

Zverev i Sock u Londonu direktno će se boriti za prolaz u polufinale. Obojica su pobijedila Čilića i izgubila od Rogera Federera.

21: 00 Real Madrid - Unicaja

Real je trenutno šesti, a loš niz od tri uzastopna poraza pokušat će zaustaviti kada mu u goste dođe Unicaja, koja je u posljednjem kolu poražena od Žalgirisa.

23:00 Palmeiras - Sport Recife

Trećeplasirani Palmeiras nije u sjajnoj formi, ali će biti motivirani nastaviti sa pobjeđivanjem. Nakon pobjede protiv Flamenga, u goste im dolazi Sport Recife, koji pet kola ne zna za pobjedu.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Roger FedererMarin ČilićAlexander ZverevJack Sock

Ostale Vijesti