Kristina Mladenović bez dlake na jeziku: Šarapova je varala, a nikad nije bila ni omiljena na touru

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 14.03.16. | 16:10

Osim doping skandala, Mladenović je prokomentirala i njezin odnos sa Šarapovom, ali ni tu nije bilo komplimenata...

Francuska tenisačica, 29. igračica svijeta, Kristina Mladenović, odaslala je dosad najotrovnije strelice na račun Marije Šarapove, koja je prošlog tjedna priznala kako je pala na dopingu zbog korištenja meldonija.

U svom se intervjuu za francuski Le Parisien Mladenović dotaknula glavne teme u svijetu tenisa, a Ruskinju je prozvala - varalicom. Dapače, istaknula je kako je to mišljenje većine igračica na touru.

Sve tenisačice tvrde kako je varala. Sigurno je kako nakon svega ovoga sumnjate u sve titule koje je osvojila. To je strašno, ali dobro da je sve isplivalo na površinu“, poručila je Mladenović.

„Ja se brinem i ako uzmem aspirin. Šarapova je uzimala taj lijek 10 godina, a riječ je o ozbiljnom prekršaju. Igrala je i mislila da ako nije zabranjeno, onda je u redu uzimati. Može se igrom riječi izvlačiti i pronaći si dobrog odvjetnika, ali nije u pravu. Nema opravdanja za to što je učinila, ako se mene pita“.

Osim doping skandala, Mladenović je prokomentirala i njezin odnos sa Šarapovom. Ni tu nije bilo komplimenata...

Iskreno govoreći, nije bila omiljena. Cijenila sam je zbog svega što je napravila u karijeri, ali nikada nije bila dobra ili ljubazna prema meni“, zaključila je zasad najveća kritičarka Šarapove.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

WTAMaria ŠarapovaKristina Mladenovic

Ostale Vijesti