Ćorić: Ponosan sam na tjedan iza sebe

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 11.01.16. | 09:30

19-godišnji hrvatski tenisač Borna Ćorić bio je na korak od osvajanja svog prvog ATP turnira u karijeri.

No na putu do njega, zaustavio ga je četvrti tenisač svijeta, Švicarac Stanislas Wawrinka, koji je u finalu indijskog Chennaija slavio u dva seta sa 6:3 i 7:5.

Ćorić se trudio, ali nije bilo dovoljno za prvi naslov u karijeri

Stan je stvarno bio bolji, pokazao je zašto je on pokazao da je još uvijek bolji, odigrao je odličan meč, ja sam se osjećao kao da nisam imao neke velike šanse“, rekao je Ćorić, koji nikako ne može biti nezadovoljan jer je u Chennaiju stigao do uspjeha karijere.

Ponosan sam što se tiče cijelog tjedna. Bio je stvarno odličan tjedan za mene, igrao sam od prvog kola odlično i s time sam stvarno zadovoljan i sa svojim tenisom i s bodovima. To će mi puno pomoći i za neke daljnje turnire“.

Ćorić je od danas 40. tenisač svijeta, bolji je za četiri mjesta, a vremena za odmor nema previše. Slijedi mu nastup u Sydneyju u kojem ga sutra očekuje nastup protiv Luksemburžanina Gillesa Mullera.

Neće mi biti baš lagano, sletjeti ću u 7 ujutro, a igrati ću poslijepodne ali dat ću sve od sebe. Protiv Mullera nije baš jednostavno igrati. Jako dobro servira, ne daje puno ritma, ali dat ću sve od sebe pa ćemo vidjeti što će biti“, poručio je Ćorić, koji je jučer s 19 godina postao najmlađi tenisač u nekom ATP finalu nakon 2008. godine i Marina Čilića te Keija Nishikorija.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Borna ĆorićATPATP ChennaiTenisStanislas Wawrinka

Ostale Vijesti