Alen Lesicki/Germanijak
Alen Lesicki/Germanijak

VIDEO Vatreni stigli u Berlin!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 14.06.24. | 13:10

Hrvatska nogometna reprezentacija smještena je u hotel Ritz Carlton u samom centru Berlina.

Nešto iza podneva Vatreni su stigli u Berlin! Baza će im biti Ritz Carlton, ozbiljan hotel na Potsdamer Platzu u samom centru Berlina!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Pariški trg s čuvenim Brandenburškim vratima je na desetak minuta laganog hoda, a u suprotnom smjeru na samo kilometar nalazi se čuveni “Checkpoint Charlie”, najpoznatiji granični prijelaz između istočnog i zapadnog Berlina. I mjesto gdje su sovjetski i američki tenkovi bili uperenih cijevi jedni prema drugima s bojevom municijom.

Ispred samog hotela nalaze se ostaci Berlinskog zida. Doduše, riječ je o izložbenom primjerku s obzirom na to da se pravi zid nalazio malo dalje.


Hrvatska je iz svoje baze u Neuruppinu krenula u 11 sati pod policijskom pratnjom. Razdaljina do hotela Ritz Carlton je nekih 70-ak kilometara a nakon utakmice predviđen je povratak u Neuruppin.

Večernji trening na Olimpijskom stadionu je u 18.30 sati kada će Vatreni probati malo travu mitskog stadiona na kojem će dan kasnije odmjeriti snage sa Španjolskom, a prije toga je press konferencija na kojoj će biti izbornik Zlatko Dalić i kapetan Luka Modrić.




Tagovi

VatreniHNSEuro 2024Hrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti