REUTERS/Leonhard Simon
REUTERS/Leonhard Simon

Ukrajina tuguje: “Bolno je ispasti s četiri boda“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 27.06.24. | 09:01

Nevjerojatno je da im pobjeda i remi nisu bili dovoljni za prolazak skupine

Ukrajina je ispala s Eura iako je osvojila četiri boda, nevjerojatan rasplet vidjeli smo u skupini E nakon što su odigrali 0-0 s Belgijom. Kako je u dvoboju Slovačka – Rumunjska završio 'očekivanim' remijem koji je odgovarao jednima i drugima, reprezentacija Serhija Rebrova nije imala izgleda.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Morali su dobiti neuvjerljivu Belgiju, u završnici su imali nekih situacija iz kojih su mogli zabiti, ali sve je ostalo na pokušajima. Da su dobili, barem bi malo obadovali naciju, jer u Ukrajini je rat..

Nakon ispadanja govorio je kapetan Roman Jaremčuk koji je priznao da je ključ bio u slabom prvom kolu kada su poraženi od Rumunja s visokih 3-0.

„Sve je bilo odlučeno u prvoj utakmici. Sada je kasno za kajanje, ispali smo. Tko je kriv? Sami smo krivi zbog tog prvog susreta kada smo odigrali slabo. Sada je teško nešto više reći zbog emocija. Belgija je jaka momčad, a imali smo dobrih trenutaka u prvom dijelu. Zahvaljuem suigračima i stručnom stožeru što smo nekoliko dana uveseljavali navijače. Ovaj put smo igrali s dva napadača, htjeli pobjedu, jer smo znali da oni imaju problema u obrani. Međutim, jaki su u napadu, Lukaku se odlično gradi s loptom, a De Bruyne drži posjed. Koliko su nam nedostajali Mudrik i Cigankov? Imamo dobrih igrača koji su igrali na njihovim mjestima, ali bolno je ispasti s četiri boda“, rekao je Jaremčuk.

Govorio je i utakmici za koju su mnogi predviđali da će završiti 'iksom' kako je na kraju bilo – laganih 1-1...

„Znali smo da je na susretu Slovačke i Rumunjske neodlučeno. Moram priznati da je kazneni udarac za Rumunjsku bio kontroverzan. Remizirali smo i jedni i drugi, no mi idemo kući“, zaključio je Jaremčuk. (dku)



Tagovi

Ukrajinska nogometna reprezentacijabelgijska nogometna reprezentacijaEuro 2024Roman Jaremčuk

Ostale Vijesti