REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

Španjolci se uzdaju u izbornikovog zeta, Nijemcima težak izazov nakon početnog šoka

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 27.11.22. | 13:18

Germania vam donosi opširnu ponudu za utakmicu Španjolske i Njemačke

Nije lako šokiranim Nijemcima ući u drugu utakmicu Svjetskog prvenstva protiv Španjolaca nakon kiksa protiv Japana. Kako bi i bilo, nakon što su već u predviđanjima bodovog stanja i projekcijama iz prve utakmice unaprijed računali na ta tri boda, ali baš dva Japanca iz Bundeslige, Doan i Asano, pobrinula su se da bude suprotno. Na ruku im ne ide ni demonstracija sile koju je Španjolska izvela protiv Kostarike pobjedom od 7:0.

Cijelu ponudu za utakmicu Španjolska - Njemačka pronađite OVDJE, a za dodatne igre tu su SPECIJALI.

Ipak na ovom prvenstvu navikli smo već da je sve moguće pa se više rijetko usudimo prejudicirati tko bi i kako mogao završiti. Ova utakmica je nedvojbeno najatraktivnija u grupnoj fazi, a posljednji rezultati Njemačke nikako im ne idu na ruku.

U ovoj godini odigrali su deset utakmica i upisali tek tri pobjede, a uz to su pet puta remizirali i dva puta gubili. Prije odlaska u Katar doznali su i da na raspolaganju neće imati Tima Wernera s kojim bi zasigurno bili opasniji u napadu, no i bez njega Hansi Flick ima roster s kojim bi mogao izvući bodove protiv Španjolske. Zabijali su Nijemci u 16 od posljednjih 17 utakmica, a danas se to možda najviše očekuje od Kaija Havertza. Protiv Japana je zabio, ali je gol poništen zbog zaleđa, a i danas ga se ističe kao potencijalnog strijelca u ovom dvoboju.

Kad bi se danas odlučili odigrati da Kai Havertz zabija dobar tečaj bi dobili u Germaniji koji iznosi 4.00, a ako želite kombinaciju da Havertz zabija i da će Elf slaviti protiv Španjolaca to se plaća tečajem 11.0. Za one koji su uvjereni u pobjedu Njemačke s hendikepom i da će Havertz zabiti u Germaniji će pronaći tečaj 18 na ovu kombinaciju. Iste tečajeve kod Nijemaca možete u Germaniji pronaći za ove kombinacije ako mislite da bi mogao zabiti Serge Gnabry.

Dobra oklada danas je i Thomas Müller čiji gol se na današnjoj utakmici plaća tečajem 4.50, a kombinirate li to s pobjedom Njemačke u Germaniji ćete dobiti tečaj 12.00.

Ono što su Španjolci pokazali u prvom susretu bilo je čudesno, ispratili su Kostariku sa sedam komada u mreže s travnjaka i zadržali nulu na svojoj strani. Možda ih se ne ističe kao izrazite favorite za osvajanje, ali danas imaju priliku pokazati da im je mjesto među onim najizglednijima. Utakmica protiv Njemačke bit će pravo mjerilo za momčad Luisa Enriquea. U prvoj utakmici s dva gola istaknuo se njegov potencijalni zet Ferran Torres s dva gola, a u Germaniji danas vam njegov gol i pobjeda Španjolske donosi tečaj 7.00.

Sjajan pogodak za otvaranje zabio je i nekadašnji Dinamov dragulj Dani Olmo, a samo na njegovom golu danas možete dobiti tečaj 4.50. Odlučite li kombinirati Olmov gol i pobjedu Španjolske u Germaniji ćete dobiti tečaj 9.00, a 15.0 za pobjedu s hendikepom.

Tečaj na samu pobjedu Španjolskoj najveći je u Germaniji, a on iznosi 2.50 dok za one naklonjene Njemačkoj i vjeri u njihovu pobjedu tu je tečaj 3.10 dok je 3.60 na remi. Teško je i pronaći utakmicu u kojoj ove dvije reprezentacije nisu zabijale pa se s tečajem 1.63 da će oba zabit gol čini i najsigurnijom okladom danas.

Cijelu ponudu za utakmicu Španjolska - Njemačka pronađite OVDJE, a za dodatne igre tu su SPECIJALI.

Odluke tu nisu jednostavne, ali matematika za Nijemce je. Da si ne bi dodatno komplicirali danas su im potrebni bodovi, drugim riječima pobjeda. Porazom od Japanaca bitno su si zakomplicirali situaciju, a sad se trebaju vaditi protiv furioznih Španjolaca koji s pobjedom osiguravaju prolaz u nokaut fazu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.ŠpanjolskaNjemačka

Ostale Vijesti