Matija Habljak/Pixsell
Matija Habljak/Pixsell

Nije na Euru, ali je blizu transfera: Parma je poslala ponudu, sad u igru ulazi - Inter!?

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 15.06.24. | 15:00

Dominik Kotarski nije se našao na Dalićevom popisu, ali je vratar za kojim vlada veliki interes na tržištu

Jedina je polemika Dalićevog popisa za Euro glasila: je li izbornik trebao pozvati Dominika Kotarskog? Vratar grčkog prvaka PAOK-a iza sebe ima sjajnu sezonu, najbolji je golman Grčke i mnogi smatraju da je trebao biti na Europskom prvenstvu. No, Dalić je odlučio dugačije, ima za to, svakako, svoje argumente, Livaković je ionako prvi vratar, Ivušić i Labrović već dulje dio reprezentacije i ta priča 'pije vodu'. Kotarski je sigurno predodređen da jednog dana bude 'jedinica' Hrvatske, u to nema sumnje.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ali, bez obzira što nije na Euru, Kotarski bi mogao imati ljeto iz snova. Naime, mogao bi do velikog transfera, nakon Nediljka Labrovića, koji je za tri milijuna eura iz Rijeke otišao u Augsburg, biti drugi hrvatski vratar, koji će tijekom mercata promijeniti klub. I to možda bude transfer, koji će odzvoniti. Trenutno su najzainteresiraniji klubovi iz Serie A. Pišu tako talijanski i grčki portali da je Parma već poslala ponudu, ali je PAOK glatko odbio, jer se Talijani nisu ni približili svoti od šest milijuna eura, koliko, navodno, traži solunski klub. Parma je spremna pojačati ponudu, hoće li biti dovoljno, vidjet ćemo.

No, prava bomba uslijedila je nakon toga. Kotarski je na popisu potencijalnih pojačanja milanskog Intera. Prvaka Italije. Naime, nogometni agent Federico Pastorello priznao je da je u razgovoru s čelnicima Intera predložio upravo Kotarskog.

"Po mojem mišljenju Interova prva opcija je Martinez iz Genoe. Međutim, ako to propadne, onda bi mogli krenuti po Kotarskog", rekao je Pastorello talijanskim medijima. Prvi vratar milanskog velikana je Švicarac Ian Sommer, no njemu je već 35 godina i traži se alternativa. Martinez je, dakle, prva opcija, neki će čak reći da je taj posao blizu zaključenja, međutim, ne dogodi li se, na red bi mogao doći Kotarski, koji sve bolje kotira u nogometnim krugovima. U svakom slučaju, mogao bi ovog ljeta dočekati transfer u neku od liga Perice, trenutno su Talijani najzagriženiji.



Tagovi

VatreniDominik KotarskiPAOKInterParmaLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti