REUTERS/Michaela Stache
REUTERS/Michaela Stache

Izbornik euro-senzacije: „Ova generacija nema limita“

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 17.06.24. | 17:52

Rumunjska je sa pomalo senzacionalnih 3-0 svladala Ukrajinu.

Izbornik rumunjske nogometne reprezentacije Edward Iordanescu razumljivo je bio euforičan nakon 3-0 pobjede protiv Ukrajine u prvom susretu skupine E na Euru.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Želio bih zahvaliti svakom Rumunju na svijetu, znam kako su danas bili uz nas. Moja je momčad odigrala fantastično. Ako ste ranije i sumnjali, mislim da mi sada možete vjerovati kako je ovo sjajna momčad. Čestitke dečkima, bilo je nevjerojatno. Otkako sam došao u reprezentaciju, imao sam i teških trenutaka, ali i drugih velikih utakmica. Ranije smo imali zlatne generacije koje su odigrale velike utakmice, ali ova generacija ima dušu i najveće srce. Mislim kako ova generacija nema limita", rekao je Iordanescu.

Igračem utakmice proglašen je rumunjski kapetan Nicolae Stanciu, koji je postigao sjajan prvi gol.

"Poznajem sebe i svoje suigače i zato znam kako nećemo slaviti nakon ove pobjede. Sada slijedi koncentracija na Belgiju. Podrka navijača je bila jedinstvena, dosada nikad to nismo iskusili, moja braća, otac i supruga plakali su na tribinama. Nadam se kako smo ih usrećili, dana smo bili senzacionalni. Reprezentativni dres mi znači sve, pa zabiti na EURU i to na način na koji sam to uspio je nevjerojatno, ovo je gol moje karijere", kazao je Stanciu.

(Hina)


Tagovi

Rumunjska nogometna reprezentacijaUkrajinska nogometna reprezentacijaEUROEuro 2024

Ostale Vijesti