Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

HNS objavio važne informacije za hrvatske navijače koji će u subotu biti u Berlinu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 14.06.24. | 16:40

U subotu u 18 sati Vatreni će otvoriti nastup na Euru protiv Španjolske

Organizatori Europskog nogometnog prvenstva i Grad Berlin pozvali su hrvatske navijače u Fan Meeting Point Breitscheidplatz gdje će biti okupljanje hrvatskih navijača uz hrvatsku glazbu za koju je zadužen DJ Josepo, objavio je HNS,

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Program će započeti u subotu 12.00 sati, a organizatori preporučuju da se najkasnije do 14:00 sati krene na stadion. Uz glazbu i zabavu, navijači će na Breitscheidplatzu moći pronaći piće i hranu.

Najjednostavniji način za dolazak s Breitscheidplatza do Olimpijskog stadiona u Berlinu je podzemnom željeznicom (direktna linija U2), što je ujedno preporuka za sve hrvatske navijače. Alternativno je do stadiona moguće doći i S-Bahnom.

"Pozivamo sve hrvatske navijače koji nemaju ulaznicu da ne kreću prema stadionu jer u okruženju stadiona nema pozicija za gledanje utakmica. Stoga se navijačima bez ulaznice preporučuje da nakon odlaska s Breitscheidplatza utakmicu gledaju u fan zoni kod Brandenburških vrata," navodi se.

Sve navijače koji posjeduju ulaznicu pozivamo da poštuju upute, a posebno na fer i korektno navijanje na krilima kojeg će hrvatska reprezentacija pokušati izboriti željeni rezultat protiv Španjolske u utakmici 1. kola skupine B Europskog prvenstva, objavio je HNS.

Hrvatski navijači polako pristižu u grad sa svih strana svijeta, a na utakmici se očekuje više od 25.000 hrvatskih navijača, te još barem toliko na ulicama grada bez ulaznica.

(Hina)


Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijahrvatski nogometHrvatski nogometni savezHNSEUROEuro 2024VatreniHrvatski navijačinavijačiNavijači

Ostale Vijesti