REUTERS/Kai Pfaffenbach
REUTERS/Kai Pfaffenbach

Hazard: “Razočarani smo, ali moramo se dobro odmoriti za Hrvatsku”, Ziyech: “Zabili smo u pravom trenutku, pomogli su nam navijači”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 27.11.22. | 16:56

Stigle su prve izjave nakon utakmice Belgija – Maroko

Nakon za mnoge iznenađujućeg poraza Belgije od Maroka (0:2) pred novinare su prvi izašli kapetan i izbornik Belgije te napadač Maroka kojeg je bivši izbornik Vahid Halilhodžića potjerao, a novi Walid Regragui vratio u reprezentaciju.

Eden Hazard, kapetan Belgije:

"Svi smo razočarani. Htjeli smo se kvalificirati već ove nedjelje, ali naišli smo na vrlo dobru momčad iz Maroka. Čestitam im. Mi se moramo psihički oporaviti, dobro odmoriti i dat ćemo sve od sebe u sljedećoj utakmici protiv Hrvatske. Morat ćemo vidjeti što nije dobro funkcioniralo danas iako nismo imali tako lošu utakmicu."

Roberto Martinez, izbornik Belgije:

"Težak rezultat. Nakon gola smo izgubili organizaciju. I nismo bili dobri u zadnjoj napadačkoj trećini. Ovaj prvi gol je imao značajan utjecaj na ostatak utakmice. Bila je to faza obrane koju nismo dobro odradili, nije bilo nikoga na bližoj vratnici na slobodan udarac Sabirija, ali tako se branimo šest godina kod ovakvh situacija. Dakle, to nije organizacijski problem. Ali moram pregledati video. Sveukupno, moramo biti puno ujedinjeniji. To je tako na utakmicama na Svjetskom prvenstvu."

Hakim Ziyech, napadač Maroka:

"Zabili smo u pravom trenutku. Zasluženo smo pobijedili. Nakon 70 minuta neki su naši igrači bili umorni, ali kako nam je publika stala iza leđa, stvarno su nam pomogli. Dali su nam veliki poticaj da ubilježimo prvu pobjedu na mundijalima nakon 24 godine".

Pogotke s utakmice pronađite OVDJE. (Hina)


Tagovi

belgijska nogometna reprezentacijamarokanska nogometna reprezentacijaKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.Hakim ZiyechEden HazardRoberto Martinez

Ostale Vijesti