DARKO BANDIC/Action Images
DARKO BANDIC/Action Images

Česi: „Remi protiv Gruzije je neuspjeh“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 22.06.24. | 18:02

Nezadovoljstvo vlada u češkoj selekciji

"Bod je neuspjeh, morali smo slaviti", kazao je nakon što su Češka i Gruzija remizirale (1-1) u subotnjem susretu skupine F EURA češki golgeter Patrik Schick.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Patrik Schick je izjednačio u 59. minuti, kada je u prsima ugurao loptu u mrežu. Time je postao i prvi igrač u povijesti EURA, koji je golove zabijao desno i lijevom nogom, glavom i- od danas i tijelom

"Naravno da nam 1-1 nije dovoljno. Bili smo bolji, imali smo više prilika.Na kraju smo uspjeli izjednačiti. Išli smo na njih, ali nismo uspjeli postići drugi gol, a na kraju smo napravili glupu pogrešku i mogli smo i izgubiti. Imamo bod i moramo pobijediti u zadnjoj utakmici za prolaz", kazao je Schick.

Češki branič Robin Hranač čije je igranje rukom dovelo do pogotka Gruzije:

"Dobro smo reagirali nakon jedanaesterca, imali smo još jednu priliku. Naravno da bi završetak prvog poluvremena s 1-1 bio bolji. Znam da sam sudjelovao u sva tri primljena gola na turniru, ali jednostavno nisam imao sreće.Pritisak je bio veliki."

Gruzijski vratar i igrač utakmice Giorgi Mamardashvili:

"Prilično sam zadovoljan i sretan jer smo još uvijek ovdje. Naravno, mogli smo pobijediti u posljednjem trenutku. Razočaran sam zbog toga, ali to je nogomet. Sabe Lobjanidze je bio taj koji je najviše želio zabiti, ali nije išlo. Odozgo se sve čini lakše, ali jako je teško nastupiti u tim situacijama jer imaš manje vremena nego što se čini s tribina, tako da što god je napravio, napravio je kako treba, ali nije zabio. Trebali bi biti ponosni jer smo osvojili prvi bod protiv Češke".




Tagovi

Euro 2024češka nogometna reprezentacijagruzijska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti