Zagrebaši uvjerljivo svladali Göppingen, pa izgubili od Kiela

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 09.08.15. | 11:37

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb igrat će danas za treće mjesto na jednom od najjačih europskih turnira u pripremnom dijelu sezone - Sparkassen kupu u njemačkom Ehingenu.

Hrvatski rukometni prvaci osvojili su drugo mjesto u skupini B nakon što su najprije deklasirali uglednog njemačkog prvoligaša Frisch Auf! Göppingen rezultatom 33:18 te potom nakon velike borbe bili poraženi od favoriziranog njemačkog prvaka THW Kiela u čijim redovima igra hrvatski reprezentativac Domagoj Duvnjak, s 30:26.

U dvoboju protiv Göppingena istaknuo se vratar Ivan Stevanović, koji je skupio 22 obrane, a u kasnijem susretu protiv njemačkih prvaka svoja je vrata 'zaključao' golman Kiela Nikolas Katsigiannis koji je imao 24 obrane.

U borbi za broncu, koja je na rasporedu danas u 14 sati, momčad Veselina Vujovića odmjerit će snage s osvajačem Kupa EHF-a Füchse Berlinom koji je u svojoj skupini A očekivano slavio protiv rumunjskog prvaka Baia Marea rezultatom 29:28 i potom je poražen od mađarskog MKB – MVM Veszprema s 26:24.

(Foto: RK PPD Zagreb)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

VeszpremFüchse BerlinKielGöppingenSparkassen kupOstali sportovirukometPPD Zagreb

Ostale Vijesti