Zagrebaši sjajnom igrom uspjeli zaustaviti Hvidta i društvo: Imaju plus sedam na poluvremenu!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 14.03.15. | 18:51

U ispunjenoj zagrebačkoj Areni igra se uzbudljiva prva utakmica osmine finala rukometne Lige prvaka između PPD Zagreba i danskog Koldinga, a rezultat na poluvremenu je 15:8 za Zagreb...

Gotovo nestvarno je krenuo hrvatski prvak u lov na što bolji rezultat za uzvrat protiv favoriziranih Danaca. Koliko je dobro igrala obrana Zagreba, na čelu sa sjajnim Filipom Ivićem, koji je zaključao svoja vrata, pokazuje podatak da je Kolding do svog prvog gola na utakmici uspio doći tek u osmoj minuti.

Tada je već stajalo 5:0 za Zagrebaše, tri gola zabio je Luka Stepančić, a dva je iz sedmerca dodao Zlatko Horvat i naši su sjajno otvorili susret te zadržali veliku prednost i do odmora. Kolding je nakon neočekivano lošeg otvaranja, do drugog gola stigao tek u 14. minuti.

Ali Zagreb je pratio svaki korak gostiju, na krilima Stepančića, Horvata, Šebetića te Brozovića, Čelice i Obranovića, koji su zabili po jedan gol, stigao je i do velike prednosti, 11:2 u 17. minuti.

Jedina 'crna' rupa dogodila od 20. minute kada Kolding radi 3:0 seriju i stiže na 13:6, ali više od toga nije mogao.

Obranović vraća na plus osam, 14:6. Od tada se igralo gol za golom i do odmora nam Stepančić svojim petim golom u prvom poluvremenu osigurava sedam razlike, 15:8.

Očekuje nas uzbudljivi nastavak, a ako momčad Veselina Vujovića nastavi jednakim tempom, bit će velik korak prema četvrtfinalu Lige prvaka, no treba još odraditi uzvrat u Kopenhagenu.

(Foto: Pixsell)

 


Tagovi

Ostali sportovirukometKoldingPPD Zagreb

Ostale Vijesti