Zagrebaši na „otrježnjenje“ protiv makedonskog viceprvaka: Kiel treba zaboraviti

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 19.09.15. | 09:26

Nakon velike pobjede od sedam razlike protiv njemačkog Kiela na otvaranju nove sezone Lige prvaka, rukometaši PPD Zagreb okreću se nastupu u regionalnoj SEHA ligi.

Hrvatskom prvaku u četvrtom kolu u goste u Kutiju šibica stiže makedonski viceprvak Maks Strumica.

Utakmica sa Strumicom sigurno neće biti laka za nas jer smo se mi poprilično potrošili na utakmici s Kielom, kako psihički jer je očekivano došlo do jednog emotivnog pražnjenja, tako i fizički jer smo odigrali utakmicu s izuzetno puno fizičkog kontakta“, istaknuo je u najavi susreta trener Zagreba Veselin Vujović.

Utakmice poput današnje u najopasnije.

Bit će teško prebaciti se iz jednog filma u drugi, ali bez obzira na to mi jesmo favoriti i moramo opravdati tu našu ulogu“, naglasio je Vujović, najavivši kako bi danas trebali više 'povući' igrači koji se nisu previše naigrali protiv Kiela.

Očekujem i od onih koji se nisu skidali protiv Kiela da donesu tu potrebnu svježinu i da budu naša snaga protiv Strumice. Želimo nastaviti s pobjedničkom tendencijom koju imamo na otvaranju sezone, ali sto tako bez obzira tko će biti u sastavu naša je zadaća da nastavimo igrati ovako dobru obranu i da pokušamo što drže održati trend da primamo ispod 22 gola po utakmici“.

A to ne bi trebao biti problem ako će svi biti na visini zadatka.

Mislim da uz našu dobru obranu i kvalitetne golmane imamo šansu to ostvariti“, zaključio je Vujović, koji je i pozvao navijače da ih dođu podržati protiv makedonskog predstavnika.

Zagreb do sada u regionalnoj ligi ima dvije pobjede iz isto toliko susreta, a Maks Strumica ima tri poraza i jeda remi.

Rukometaši Strumice nisu najsjajnije otvorili SEHA Gazprom ligu, ali to je naprosto tako zbog činjenice da su prva tri kola igrali protiv tri ekipe iz samoga vrha. Uopće ne sumnjam da im ne nedostaje kvalitete, ali činjenica je da smo mi favoriti i da kao takvi moramo dati svoj maksimum i pokušati ostvariti pobjedu. Kao što je trener rekao emotivno smo i fizički dosta ispražnjeni, ali bitno je da ostanemo na zemlji i da uđemo u utakmicu maksimalno ozbiljno“, poručio je kružni napadač PPD Zagreb Tin Kontrec.

Dvoboj PPD Zagreb i Maks Strumice igra se danas od 18.30 sati u sportskoj dvorani Kutija šibica, a ulaz je slobodan.

(Foto: RK PPD Zagreb)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Ostali sportovirukometTin KontrecVeselin VujovićMaks StrumicaSEHA ligaPPD Zagreb

Ostale Vijesti