Zagrebaši idu po iznenađenje kod Veszprema: Napravit ćemo probleme domaćinima

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 01.04.17. | 13:30

U Veszprem Areni se s početkom u 17:30 igra uzvratni dvoboj osmine finala Lige prvaka.

Rukometaši PPD Zagreb gostuju kod Veszprema u uzvratu osmine finala najelitnijeg europskog klupskog natjecanja. Mađarski sastav i aktualni europski viceprvak je u prvoj utakmici u Zagrebu slavio s 23:22 i u redovima hrvatskog prvaka nadaju se da mogu do iznenađenja i plasmana među osam najboljih momčadi u Ligi prvaka.

U Zagrebu je odigrano samo prvo poluvrijeme. Analizirali smo taj prvi susret i vidjeli smo gdje smo griješili. Pokušat ćemo ispraviti pogreške i napraviti probleme Veszpremu“, poručio je trener Zagrebaša, Silvio Ivandija.

Želja mu je da njegova momčad veći dio utakmice zadrži egal, a onda je ističe, sve moguće.

Moramo popraviti učinkovitost napada i iz naše dobre obrane izvući čim više polukontri i kontri te kontrolirati cijelu utakmicu“.

Otegotna okolnost bit će paklena atmosfera koja je već uobičajena u Veszpremu.

Simulirali smo navijačku atmosferu na treninzima. Njihova publika je najbolja u Europi i sigurno nosi Veszprem do pobjede, no vidjet ćemo kako ćemo reagirati na tu atmosferu“, kazao je Ivandija.

Dvoboj hrvatskog prvaka i aktualnog europskog viceprvaka igra se u Veszprem Areni s početkom u 17.30 sati. Tečaj na pobjedu Veszprema je 1,20, na iznenađenje PPD Zagreb 5,25, a igrati možete OVDJE.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Silvio IvandijaEHFEHF Liga prvakaVeszpremPPD Zagreb

Ostale Vijesti