RK Nexe
RK Nexe

Vujović teškom pobjedom debitirao na klupi Nexea: "Izbjegli smo blamažu, bila bi sramota da smo izgubili"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 03.03.24. | 10:42

Domaćin je imao četiri pogotka prednosti, ali na kraju su gosti ipak preokrenuli

Pravo vatreno krštenje imao je trener Veselin Vujović na gostovanju u Poreču, no na kraju je njegov debi na klupi Nexea završio onako kako je i htio – pobjedom. Iako nitko nije očekivao lagan posao na uvijek vrućem gostovanju u Poreču, domaći su se rukometaši večeras pobrinuli da popularni Gromovi teško dođu do pobjede. Na kraju, pobjeda Našičana od 29-26, ali treba reći kako je Poreč vodio na poluvremenu sa 13-11.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Imala je domaća momčad prednost i od četiri pogotka u 34. minuti (15-11), no do kraja utakmice Nexe se ipak pribrao i režirao preokret za očekivanu pobjedu. Našičani su imali čak petoricu s tri postignuta pogotka (Račić, Štrlek, Pribetić, Marguč, Moslavac), a više su zabili samo Melić (5) i Bakić (4). Kod domaćina, Malinarich najefikasniji s pet pogodaka.

Nakon utakmice, Veselin Vujović bio je svjestan da je izbjegao neugodan start na klupi Nexea.

"Srećom, izbjegli još jednu blamažu, stvarno bi bilo sramota da smo izgubili. Nismo bili skoncentrirani, htio sam odmoriti Kuzmanovića, ali Car i Radovanović nisu imali svoj dan. Igrali smo premekanu obranu, na kraju nas je izvukla 5+1 obrana. Na kraju se samo rezultat piše", rekao je Vujović za službenu stranicu kluba.

Nexe danas putuje u Švedsku, gdje ih u utorak očekuje gostovanje kod Savehofa u posljednjem kolu druge faze Europske lige. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

RK NexePaket24 Premijer ligaVeselin Vujović

Ostale Vijesti