Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Vratio se u Zagreb nakon pet godina, zadržao se šest mjeseci, a sad ide u Švicarsku kod novog Kauboja

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 31.01.22. | 09:22

Povremeni hrvatski reprezentativac je jedno vrijeme bio član velikih klubova kao što su Pick Sezged, Chambery, Meškov Brest…

Uoči početka tekuće sezone PPD Zagreb se na službenim stanicama pohvalio potpisom Sandra Obranovića, danas 29-godišnjeg Karlovčanina koji igra na pozicijama lijevog vanjskog i srednjeg vanjskog.

Obranović se vratio među Plinare čiji je član bio tri godine nakon pet godina provedenih u inozemstvu. Igrao je Pick Szeged, Chambery Savoie i Meškov Brest, s tim da se u Bjelorusiji najviše zadržao i samim time tamo ostavio najveći trag. Prije pola godine kad je došao u klub, Obranović je bio označen kao veliko pojačanje, a po potpisu za PPD rekao je sljedeće:

„Zaista mi je drago što se vraćam u klub u kojem sam proveo jako lijepe godine. Zadnjih nekoliko mjeseci sam vidio da Zagreb slaže jednu jako dobru momčad za sljedeću sezonu za koju sam siguran da će svima biti jako neugodan protivnik. Ja ću dati sve od sebe da pomognem svojim suigračima i stručnom stožeru. Većinu igrača znam, kao i trenera jer sam s njim surađivao u Chamberyu. Ovaj Zagreb koji se slaže za iduću sezonu je lijep spoj iskusnih igrača i mladosti, zapravo nešto slično kao kad sam ja bio u Zagrebu prije pet godina. Nadam se da ćemo svi zajedno napraviti dobre rezultate i ispuniti dogovorene ciljeve. Iskreno jedva čekam da počne sljedeća sezona.“

Jednogodišnji ugovor kojeg je potpisao neće odraditi do kraja, Obranović odlazi u švicarski Kadetten Schaffhausen, a tamo će ga dočekati novi hrvatski reprezentativac Kristian Pilipović koji je na jučer završenom Euru debitirao za Kauboje.


Tagovi

Sandro ObranovićPPD ZagrebKadetten Schaffhausen

Ostale Vijesti