Sasa Miljevic/PIXSELL
Sasa Miljevic/PIXSELL

Vori pobjedom otvorio mandat na klupi Sesveta

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 19.10.23. | 14:06

Iako je Ivandija zaslužan za povijesne uspjehe kluba, rastanak je, barem rezultatski za sada, prošao dobro

Dosadašnji sportski direktor MRK Sesveta, Igor Vori, postao je trener prve momčadi nakon što je Silvijo Ivandija napustio tu poziciju.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Podsjetimo, nakon četiri godine i 121. utakmicu na klupi Sesveta, Ivandija je odlučio da neće više voditi Sesvete i podnio je ostavku iz privatnih razloga, javili su iz kluba. Iako je Ivandija zaslužan za povijesne uspjehe kluba, rastanak je, barem rezultatski za sada, prošao dobro. Naime, Vori je svoj trenerski mandat otvorio pobjedom u Premijerki kada su slavile protiv Varaždina 1930 u unaprijed odigranom susretu 7. kola 37-31.

Sesvete su od početka susreta nametnule svoj ritam i Varaždinci su se uskoro našli u minusu od četiri pogotka (8-12). Domaća obrana jednostavno nije imala rješenja za sjajni vanjski trojac gostiju Patrik Hršak – Josip Tomić – Davor Gavrić. A kada tome dodamo i super precizna krila: Filipa Turčića i Nikolu Fineka, jasno je zašto su Sesvećani zabili 20 pogodaka u prvom dijelu. Domaćin je nakon 30 minuta bio u zaostatku od šest pogodaka (14-20). Nisu gosti smanjili tempo ni za trenutak u drugom dijelu pa je do kraja bilo 37-31.

Varaždin je tako sada upisao dva poraza zaredom, a Sesvećani su pak, stigli do pete pobjede. S devet pogodaka Dominik Novak bio je najbolji u domaćim redovima, a kod gostiju sedam od sedam su imali Nikola Finek i Filip Turčić. Toliko je dao i Davor Gavrić, ali uz tri promašaja. (eg)



Tagovi

Igor VoriMRK SesvetePaket24 Premijer liga

Ostale Vijesti