Vori nakon novog poraza u Ligi prvaka: Ovo je već postalo frustrirajuće!

Vrijeme Čitanja: 3min | pon. 28.11.16. | 11:21

Rukometaši PPD Zagreba u osmom su kolu Lige prvaka izgubili na gostovanju kod poljskog Kielcea sa 29:25.

Hrvatski prvaci su protiv aktualnog europskog prvaka vodili na poluvremenu sa 12:11 ali do kraja susreta su domaćini došli do svoje šeste pobjede u Ligi prvaka.

EHF Liga prvaka: Plinari nisu uspjeli iznenaditi europskog prvaka

Već je postalo i pomalo frustrirajuće. Ovo je već treća utakmica da smo tu negdje i da sami sebe u nekim trenucima pobjeđujemo. Kontroliramo prvo poluvrijeme i potom se držimo do neke 40. minute i onda upadnemo u neku crnu rupu. Radimo tehničke pogreške i dozvoljavamo protivniku da nam zabija lake golove. Opet smo primili sedam do osam golova iz čiste kontre, što je teško. Nadam se da će nam se otvoriti. Treba nam pobjeda“, rekao je najiskusniji u redovima hrvatskog prvaka, Igor Vori, koji je postigao četiri pogotka.

Nada se da će to biti protiv Rhein-Neckar Lowena u idućem kolu Lige prvaka, koje je na rasporedu već u četvrtak.

Dolazi nam protivnik za kojeg mi je teško reći kako funkcionira u Ligi prvaka. Puno su orijentirani na Bundesligu, pa onda doma izgube protiv Vardara, onda vani pobijede, pa dođu u Kielce i pobijede. Ima vrhunske igrače. To su sve prekaljeni intenacionalci. Imaju neugodan sistem za sve protvnike, tako će biti i nama. Nadamo se da će nam navijači pomoći da dođemo do pobjede. Nažalost, Celje je u prošlom kolu uzelo bod i nama je svaka utakmica sada veliko finale“, istaknuo je Vori, dodavši kako je važno da isprave pogreške koje im se događaju.

Koliko je meni teško gledati, toliko je teško i mlađim igračima. Oni jednostavno moraju odrasti preko noći. Ovaj klub visoko pretendira i u svakom trenutku svi trebaju dati svoj maksimum. Tako i ja. I ja griješim kao najiskusniji. Svi moramo težiti tome da ispravljamo pogreške. Obrana funkcionira dobro, ali osjećam se ponekad kao da smo krave koje daju 20 litre mlijeka i onda sve trknu i prolije se. Tako i mi. Protiv ovakvih iskusnijih ekipa je teško non-stop se vraćati ali nadam se da će doći naših pet minuta i da će se zaredati pobjeda ili dvije“, kazao je Vori.

Trener Zagrebaša Silvio Ivandija bio je izrazito ljutit na suđenje.

Znate onu, tko gubi, ima pravo da se ljuti. Mi se opravdano ljutimo jer ovo što su nam radili suci nije bilo normalno. Cijelu utakmicu su držali pod kontrolom, nisu vidjeli faule u napadu, korake, dosta toga nisu vidjeli, ali bitno im je da su mom treneru na klupi dali žuti karton zbog neke finte s loptom. Prvi put sam izuzetno razočaran suđenjem, nismo zaslužili iživljavanje“.

Što se utakmice tiče.

Kaznili su nas kada smo griješili. Neke pogreške se nisu trebale dogoditi, ali cijelu utakmicu je bila prisutna tolika želja u našoj momčadi, a tek smo pokleknuli u zadnjih sedam ili osam minuta“.

Sve će napraviti da to poprave do četvrtka i utakmice s Lowenom.

Dobro igramo i treba nam još malo da se sve otvori. Trebaju nam lagani golovi i možda još bolja kontrola lopte. Dobrih 20 napadačkih minuta iz ovog susreta treba preslikati na dvoboj s Lowenom. Najbolja je pozivnica za navijače da pokažemo kakvo je navijanje u Zagrebu“, poručio je Ivandija.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Igor VoriSilvio IvandijaEHF Liga prvakaEHFPPD ZagrebKielce

Ostale Vijesti