hfmontenegro
hfmontenegro

Vlado Šola ima novi posao! Postao je izbornik

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 09.02.23. | 13:25

Proslavljeni hrvatski vratar prihvatio je velik izazov

Bivši hrvatski rukometni golman, a sada i trener, Vladimir Šola novi je izbornik muške rukometne reprezentacije Crne Gore, odlučio je Upravni odbor Rukometnog saveza Crne Gore. Izborničko mjesto ostalo je upražnjeno nakon odluke Zorana Roganovića da se povuče nakon Svjetskog prvenstva u Švedskoj i Poljskoj, gdje su se crnogorski rukometaši plasirali u glavni krug.

Predsjednik Petar Kapisoda obavio je razgovore s nekoliko potencijalnih kandidata, te uzimajući u obzir njihove reference i usklađenost s planovima Udruge u narednom razdoblju, predložio je i dobio potporu Upravnog odbora da se Šoli ukaže povjerenje.

"Hvala predsjedniku Saveza Petru Kapisodi i Upravnom odboru na imenovanju koje doživljavam kao veliku čast. Crna Gora je zemlja koja je dala mnogo kvalitetnih rukometaša i trenutno igra dobar rukomet, a također ima veliku perspektivu, zaista je zadovoljstvo raditi u takvim uvjetima", rekao je Šola.

Podsjetio je da se prva od dvije kvalifikacijske utakmice protiv Slovenije igra za točno mjesec dana i da će biti teško napraviti nešto novo u tako kratkom vremenu.

"Stoga se moram osloniti na ono što je radio prethodni izbornik Zoran Roganović, a prethodnih godina je napravio zaista sjajan posao. Ne kažem to iz kurtoazije, nego stvarno tako mislim i treba nastaviti tamo gdje je on stao, “ rekao je Šola.


Tagovi

Vlado Šolacrnogorska rukometna reprezentacija

Ostale Vijesti