(VIDEO) Vujović izgubio ali dobio velike ovacije u Skoplju

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 01.10.14. | 12:35

Rukometaši PPD-a Zagreb sinoć su izgubili u petom kolu regionalne SEHA lige na gostovanju u Skoplju kod prvaka Vardara, 32:29.

Poseban doček među 'svojima' doživio je trener PPD Zagreba Veselin Vujović koji je ranije u karijeri proveo ukupno pet sezona na klupi makedonskog viceprvaka.

„Trener Vujo, naš trener Vujo“ , „Vujo majstore, Vujo majstore“ te „Vujo ti si naša ikona u tebe se kunemo“ orilo se uoči početka susreta. Zanimljivo, fanatični navijači Vardara Komiti i za vrijeme trajanja utakmice prebacivali su se s pjesama u čast Vardaru na one u čast nekadašnjem treneru.

Najzanimljiviji detalj susreta dogodio se sredinom drugog poluvremena kada je mađarski sudac pokazao dvije minute isključenja Zagrebovoj klupi - treneru Veselinu Vujoviću. Oko 2.000 navijača skopskog kluba je negodovalo i uz zvižduke protestiralo.

„Ova utakmica je bila posebna za mene. Trudio sam se zadržati emocije pod kontrolom, ali ne vjerujem da bi živ čovjek koji se bavio sportom pored onakvog navijanja Komita mogao ostati čvrst. Ovo što sam ja doživio u Skoplju ne vjerujem da je ikada ijedan trener doživio bilo gdje u svijetu. Proveo sam ovdje pet čarobnih godina i ovaj ponovni dolazak bio je jednako nestvaran kao i svaki dan koji sam bio među vama. Iskreno sam počašćen i zahvalan Vardaru, Komitima i dragim Makedoncima zbog svih prekrasnih trenutaka koje ste podijelili sa mnom“, rekao je nakon susreta trener Zagrebaša, Veselin Vujović.

(Foto: Facebook/RK Zagreb)


Tagovi

rukometRK ZagrebVeselin Vujović

Ostale Vijesti