Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

VIDEO Maestralna partija Mateja Mandića osigurala pobjedu Zagrebu protiv Eurofarm Pelistera!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 07.12.23. | 20:32

Skupio je čak 19 obrana, a na kraju utakmice je ključan pogodak postigao Sirotić.

Rukometaši Zagreba ostvarili su važnu pobjedu protiv Eurofarm Pelistera u Bitoli. Na kraju je na semaforu bilo 22-23 (10-13), a prvo ime utakmice bio je fenomenalni Matej Mandić koji je skupio čak 19 obrana.

Prouči cjelokupnu ponudu za rukomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Zagreb je nakon prvog poluvremena ima tri pogotka prednosti (13-10), ali onda u nastavku nisu uspjeli ‘prelomiti’ utakmicu.

Zvonimir Srna u 43. minuti zabio je za 18-16, ali je dvije minute kasnije dobio crveni karton nakon čega je domaćin vezao dva pogotka. No, preko Čupića i Kavčića Zargreb u posljednjih 10 minuta ulazi s dva pogotka prednosti, a to su do kraja uspjeli obraniti pa tako nakon 10 utakmica imaju i 10 bodova.

Posljednjih pet minuta igralo se gol za gol, a kod gostiju se istaknuo prvi stijelac Klarica s pet pogodaka te Sirotić koji je u 26 sekundi prije kraja svojoj momčadi osigurao dva pogotka prednosti. Samo 10 sekundi kasnije Vasilev je smanjio na 22-23, ali na semaforu je ostalo premalo vremena da bi došli do prilike za šut, odnosno remi.

Do kraja kalendarske godine Zagrepčane očekuju još tri ogleda u domaćem prvenstvu (Varaždin i Trogir u gostima, Karlovac doma), dok prvu sljedeću utakmicu u Ligi prvaka igraju sredinom veljače sljedeće godine kad im u goste stiže Aalborg.

Spomenimo i kako je u drugoj utakmici na današnjem rasporedu u skupini A u Ligi prvaka PSG u gostima svladao Aalborg rezultatom 32-30. Prvo ime Danaca bio je Nilsson s devet pogodaka, dok je kod gostiju najbolji bio Steins sa šest. Domaćinu nije pomogao ni Jacobsen s 15 obrana. (ri)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mate MandićRK ZagrebEurofarm PelisterRukometna Liga prvaka

Ostale Vijesti