Kolektiff Images
Kolektiff Images

VIDEO Hrvati odradili prvi trening u Lanxsess Areni: Duvnjak upitan za utakmicu s Francuzima

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 17.01.24. | 17:57

Izbornik je pred novinarima objasnio što je bilo s hrvatskim kapetanom

Počela je druga faza Europskog prvenstva. Hrvatska je danas oko dva sata pristigla u svoj hotel u Kölnu, a nakon kratkog odmora, prije 17 sati se zaputila u dobro poznatu Lanxsess Arenu u kojoj će odigrati cijelu glavnu rundu natjecanja, a nadamo se i njenu završnicu, budući da je i ona zakazana baš u ovoj dvorani.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Naši su rukometaši predvođeni izbornikom Goranom Perkovcem stigli na trening, a među onima koji bi na njemu inače trebali biti, nije bilo dva imena. Pomoćnik izbornika, Boris Dvoršek, od jučer je pod temperaturom i odmara se kako bi bio spreman protiv Francuske na klupi pomoći izborniku u našem četvrtom susretu na ovome turniuru. Ono što posebno zabrinjava jest da na treningu nije bilo ni kapetana Domagoja Duvnjaka.

Prema riječima izbornika Perkovca, on je također pod temperaturom i upitan je za utakmicu s Francuskom, našim prvim protivnicima u ovoj fazi natjecanja s kojima se susrećemo već sutra u 18 sati.

"Domagoj je osjetio danas temperaturu i ostao je u hotelu. Upitan je za sutra, što me jako žalosti jer sam imao velike planove za njega."

Dobra je vijest da se treningu vratio Veron Načinović nakon što je također par dana osjećao temepraturu, ali je sada sve u redu.





Tagovi

hrvatska rukometna reprezentacijaEuropsko prvenstvo za rukometaše 2024.

Ostale Vijesti