Veliki talent Zameta i sin zlatnog olimpijca odlazi u Celje

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 23.05.20. | 18:47

Daroviti rukometaš kreće očevim stopama.

Sudeći prema napisima u slovenskim medijima, a prenosi Novi list, višemjesečne špekulacije pokazale su se ispravnima. Veron Načinović odlazi iz redova Zameta. Daroviti riječki rukometaš napušta ovoga ljeta matični klub i karijeru će nastaviti u redovima slovenskog prvaka Celja. Veron tako kreće očevim putem, Alvaro je dugo godina uspješno nosio celjski dres.

Celje je 24 puta bilo prvak Slovenije, a 2004. godine osvojen je i europski klupski naslov prvaka. Načinović je bio U-19 reprezentativac Hrvatske, dio je darovite zametske generacije koja se prema očekivanjima raspada pod teretom neimaštine u riječkom sportu.

Veron poput oca Alvara, zlatnog olimpijca iz Atlante, igra na poziciji pivota, a o njegovoj kvaliteti govori podatak da su ga treneri ove sezone uvrstili u najbolju sedmorku Premijer lige.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

RK CeljeRK Zamet

Ostale Vijesti