Umjesto Kopljara i Mamića, uskočili Obranović i Šime Ivić

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 27.12.15. | 14:27

Hrvatska muška rukometna reprezentacija jučer se okupila u Zagrebu i preselila u Ivanić-Grad gdje se priprema za siječanjsko Europsko prvenstvo, a već su je zadesile nove poteškoće s ozljedama.

Na pripreme su naknadno morali doći Sandro Obranović i Šime Ivić zbog problema s ozljedama kapetana Marka Kopljara i Marka Mamića.

Rukometaši započeli pripreme za Europsko prvenstvo u Poljskoj

Kopljar mora trenirati po posebnom programu.

Izborniku Željku Babiću treba desni vanjski igrač tijekom priprema s obzirom na to da Marko Kopljar zbog problema s koljenom mora trenirati po posebnom programu. Početkom sljedećeg tjedna će Kopljar odraditi liječnički pregled nakon kojeg će se znati više“, izvijestili su iz Hrvatskog rukometnog saveza.

Poziv na pripreme u Ivanić-Gradu tako je upućen igraču Celja Šimi Iviću, koji će nakon reprezentativne stanke u drugom dijelu sezone nositi dres francuskog Nantesa.

Problem s ozljedom ima i Marko Mamić, pa su iz Saveza danas izvijestili kako umjesto njega uskače Zagrebov lijevi vanjski Sandro Obranović. Prema dostupnim informacijama, Mamić ima malih problema s koljenom i ne može se u potpunosti priključiti treninzima.

Europsko prvenstvo se igra od 15. do 31. siječnja u Poljskoj, a Hrvatska otvara Euro protiv Bjelorusije, a potom igra protiv Norveške i Islanda.

(Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Šime IvićSandro ObranovićMarko MamićMarko Kopljarhrvatska rukometna reprezentacijaOstali sportovirukomet

Ostale Vijesti