Swen Pförtner/DPA
Swen Pförtner/DPA

U redove rivala: Budući vođa Kauboja ide u Rhein-Neckar Löwen!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 28.03.23. | 09:05

Rukometna transfer bomba u najavi!

Izgleda kako će hrvatski reprezentativac Ivan Martinović nakon samo godinu dana u redovima Melsungena preseliti u novi klub. Njemački mediji doznaju da je Martinović blizu potpisa za Rhein-Neckar Löwen, a konkretnije informacije na temu potencijalnog transfera znat će se do kraja tjedna.

Martinoviću, za kojeg se i dalje vjeruje da može postati vođa Kauboja, bi prelazak u Löwen bio veliki iskorak u karijeri, a sama činjenica da ga žele potpisati već sada iako je posljednju utakmicu odigrao prije dva mjeseca dovoljno govori o tome koliko ga zaista žele.

Aktualni hrvatski reprezentativac je operirao gležanj prije nešto više od mjesec dana, a pod nož je morao nakon što se ozljeda dodatno pogoršala na SP-u u Poljskoj i Švedskoj gdje je bio ponajbolji igrač Hrvatske. U utakmici protiv Bahreina zabio je čak 11 pogodaka, a to mu je bila ujedno i posljednja utakmica koju je odigrao…

„Da sam to znao, vjerojatno ne bih igrao na Svjetskom prvenstvu. U profesionalnom sportu jednostavno morate biti svjesni da se mogu dogoditi ozljede koje vas ponekad primoraju na dužu pauzu. Nakon operacije savjesno ću obaviti sve potrebne rehabilitacijske mjere kako bih se vratio s novom snagom. Sada ne mogu reći koliko će to trajati“, rekao je Martinović prije mjesec dana za klupske stranice.

U Rhein-Neckar Löwenu će Martinovića dočekati Halil Jaganjac koji je također već neko vrijeme 'out' i trener vratara Dragan Jerković, a iako Martinovićev potpis još uvijek nije službeno potvrđen, izgleda da je samo pitanje dana kad će sve biti riješeno. (I.A.S.)



Tagovi

Ivan MartinovićRhein-Neckar LöwenMelsungenMelsungenrukometna Bundesliga

Ostale Vijesti