Dubravka Petric/PIXSELL
Dubravka Petric/PIXSELL

Transfer karijere za hrvatskog reprezentativca, potpisao za jedan od najbogatijih klubova svijeta

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 25.06.24. | 08:10

Ugovor je sklopljen na razdoblje od dvije sezone

Prilično veliku vijest za hrvatski rukomet objavio je jedan od najbogatijih klubova svijeta - mađarski Veszprem. Potvrdili su da je Nikola Grahovac najnovije klupsko pojačanje. Stasiti pivot potpisao je ugovor na dvije godine.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Grahovac je i standardan hrvatski reprezentativac, a nalazi se i na popisu kandidata Dagura Sigurdssona za nastup na Olimpijskim igrama u Parizu.

25-godišnji Grahovac je u seniorskoj karijeri igrao za Dubravu, potom je 2019. potpisao ugovor sa Zagrebom, s kojim je tri puta osvojio prvenstvo Hrvatske i dva puta hrvatski kup. Osim u domaćem natjecanju, debitirao je i u Ligi prvaka, gdje je u 3 pune sezone postigao 44 gola.

U ljeto 2023. godine prešao je u HBW Balingen - Weilstetten, gdje je u 28 utakmica njemačke Bundeslige postigao 74 gola. Kruna karijere stigla je ovih dana, kada je kompletirao prelazak u jedan od najbogatijih klubova svijeta i klub koji će i u sljedećoj sezoni pucati na naslov prvaka Europe. Grahovac će činiti tercet na poziciji pivota, a uz njega su tu još Ludovic Fabregas i Dragan Pechmalbec. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Nikola GrahovacVeszprem

Ostale Vijesti