„Stevie“ na ljeto seli u Švicarsku: Jako sam sretan

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 06.12.16. | 11:18

Kadetten Schaffhausen je na svojim službenim stranicama potvrdio kako Ivan Stevanović na kraju sezone prelazi u njihove redove.

 

Jučer se pojavila informacija kako Ivan Stevanović napušta PPD Zagreb, a stigla je i službena potvrda. Kadetten Schaffhausen se na svojim službenim stranicama pohvalio kako im u sljedećoj sezoni u momčad dolazi 34-godišnji hrvatski vratar. 193 centimetara visoki Stevanović je sa švicarskim prvakom dogovorio trogodišnju suradnju od srpnja 2017. godine.

Navodi se kako se radi o iskusnom vrataru koji igra Ligu prvaka sa Zagrebom, kao i da je branio za Hrvatsku na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.  Višestruki je prvaj Hrvatske i osvajač Kupa.

Jako sam sretan što ću postati član Kadetten Schaffhausena. Klub je sjajno organiziran i u samom vrhu europskog rukometa. Nadam se da ćemo ostvarivati sportske ciljeve na nacionalnoj i međunarodnoj razini i u nadolazećim sezonama“, kazao je Stevanović.

Zadovoljstvo nije skrivao niti predsjednik kluba Giorgio Behr.

Dobar golman uvijek može napraviti ključnu razliku. Zbog toga je vrlo važno iskustvo na međunarodnoj razini, a Stevanović ima to sve“, poručio je Behr.

On je vratar međunarodne klase. Treba nam takav golman, koji će nam pomoći u našem daljnjem razvoju na međunarodnoj razini“, kazao je team-menadžer Gabor Vass.

Stevanović će tako na ljeto, nakon pet sezona napustiti redove hrvatskog prvaka, koji mu je nudio produljenje ugovora na dvije godine. Ponuda iz Švicarske bila je unosnija, pa tako čelnicima Zagrebaša ne preostaje ništa drugo nego baciti se u potragu za novim golmanom.

 

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 

 


Tagovi

rukometKadetten SchaffhausenIvan Stevanović

Ostale Vijesti