Karabatić teško ozlijeđen: Pogledajte što mu je rukomet napravio od stopala

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 19.10.18. | 11:28

Loše vijesti za PSG i francusku reprezentaciju.

PSG je na svojim službenim stranicama objavio kako je Nikola Karabatić podvrgnut operativnom zahvatu na lijevom stopalu i da će s terena biti odsutan 4 do 6 mjeseci. To znači i da će najbolji svjetski rukometaš propustiti Svjetsko prvenstvo koje se u siječnju igra u Njemačkoj i Danskoj.

"Bol je postala neizdrživa i operacija je bila jedino rješenje, nisam više mogao igrati niti trenirati. Prvi bolovi pojavili su se još krajem 2016. godine. Prošla sezona prošla je dosta dobro sve do Final Foura Lige prvaka, kada su se bolovi opet pojavili. Mislili smo da će tijekom ljetnog odmora bolovi splasnuti, ali vratili su se tijekom ove sezone." objasnio je Karabatić razloge za operaciju.

> ODIGRAJ PSG - DUNKERQUE

Period oporavka biti će između 4 i 6 mjeseci, što znači da će reprezentacija Francuske biti jako oslabljena na Svjetskom prvenstvu koje nam u siječnju slijedi.

"Ovo će biti prvo veliko natjecanje koje ću morati propustiti i vrlo sam razočaran. Ali znao sam da neću moći dati svoj doprinos ako ću igrati ozlijeđen, mogao sam pogoršati ozljedu koja bi možda značila kraj karijere."

Francuzi brane zlato koje su prošle godine osvojili na domaćem terenu. Od zadnjih pet SP-a, osvojili su nevjerojatna četiri zlata. Jedini puta spriječila ih je Hrvatska, koja je u Španjolskoj 2013. eliminirala Tricolore uvjerljivom pobjedom. Na nadolazećem prvenstvu, Francuzi će biti u grupi s Rusijom, Srbijom, Njemačkom, Brazilom i Korejom. 

 
 
(foto: Reuters)

Tagovi

Francuska rukometna reprezentacijaNikola Karabatić

Ostale Vijesti