Smjena na klupi Zagreba: Goluža naslijedio Ivandiju!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 03.04.17. | 12:21

Nakon što su se rukometaši PPD Zagreb oprostili od Lige prvaka neugodnim porazom od Veszprema, došlo je do promjene na klupi hrvatskog prvaka.

Silvio Ivandija više nije trener PPD Zagreb. Iz kluba su izvijestili kako je došlo do sporazumnog raskida ugovora s Ivandijom te kako je novi trener hrvatskog prvaka Slavko Goluža.

Uprava rukometnog kluba PPD Zagreba donijela je odluku da će hrvatske prvake s klupe voditi gospodin Slavko Goluža. Suradnja između trenera Goluže i PPD Zagreba dogovorena je do kraja tekuće sezone“, priopćili su iz kluba.

Hrvatski prvak u subotu se oprostio od Europe, ispadanjem u osmini finala Lige prvaka, a na klupu sjeda bivši hrvatski izbornik, koji je prije samo nekoliko dana potpisao ugovor s Tatranom iz Prešova. 

Subotnji poraz u uzvratu od Veszprema od čak deset razlike, 29:19 te ispadanje iz Lige prvaka, skupo je koštao Ivandiju. Zagreb je preuzeo u listopadu prošle godine umjesto Veselina Vujovića

Goluža je godinu dana vodio Zagreb, od travnja 2012. do prvog lipnja 2013. godine kada se povukao zbog obaveza u hrvatskoj reprezentaciji. Od ljeta bi trebao voditi Tatran, a vidjet ćemo hoće li doći do promjene ili će prema dogovoru, u Zagrebu biti samo do kraja sezone.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Slavko GolužaSilvio IvandijaPPD Zagreb

Ostale Vijesti