Službeno: Filip Ivić ima novi klub

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 14.01.20. | 15:52

Bivši vratar Zagreba, Kielca i Gummersbacha potpisao je za četvrti klubu svojoj karijeri

Ivić se okitio svjetskim srebrom u Španjolskoj 2013. godine iako na tom prvenstvu nije odigrao niti jednu minutu. Tada, sa svega 21 godinom, bio je percipiran kao jedan od onih golmana koji u skorijoj budućnosti može postati ponajbolji na svijetu, ali zbog nekih krivih odluka karijera mu se nije razvijala u smjeru kakvom su to svi očekivali.

Valja istaknuti kako je 2012. godine, Ivić zajedno sa današnjim reprezentativcem Lukom Stepančićem, bio izabran među deset najboljih mladih igrača u Ligi prvaka.

U nekoliko je navrata otpadao s konačnog popisa Line Červara, dok za ovo EP uopće nije bio ni u kombinacijama „Maga di Umaga“.

27-godišnji vratar je za klupske stranice rekao kako odluka da se pridruži Celju nije bila teška i kako jedva čeka utakmicu protiv Zlatoroga. Dodao je kako je uvijek uživao igrajući u Celju, a kao glavni razlog tome naveo je publiku, od koje očekuje da nastavi nositi momčad i u narednim sezonama.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="sl" dir="ltr">Številko 1 bo naslednji dve sezoni v celjskem dresu nosil Filip Ivić. Filip, dobrodošel med prvake <a href="https://t.co/EX6RvhoAak">https://t.co/EX6RvhoAak</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/rkcpl?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#rkcpl</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/rokomet?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#rokomet</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/handball?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#handball</a> <a href="https://t.co/K2V23v5wtK">pic.twitter.com/K2V23v5wtK</a></p>&mdash; RK Celje Piv. Laško (@RKCPL) <a href="https://twitter.com/RKCPL/status/1217037562466000896?ref_src=twsrc%5Etfw">January 14, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto:rk-celje.si)

 


Tagovi

Filip IvićCeljeRK CeljeEHFEHF Liga prvaka

Ostale Vijesti