Serdarušić i službeno predstavljen kao trener PSG-a (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 05.06.15. | 11:18

Noka Serdarušić će PSG voditi sljedeće dvije sezone.

„Jako sam sretan što sam došao u PSG, u klub koji je definitivno jedan od najboljih na svijetu. Kllub ima veliki potencijal, ali je trebao osvojiti više titula. Moj cilj je osvojiti što više trofeja, a želimo biti u Kölnu i igrati finale za naslov prvaka Europe“, rekao je Serdarušić na službenom predstavljanju.

Hrvatski je stručnjak izjavio i kako PSG-u neće biti potrebno puno pojačanja jer je momčad već odlično posložena, ali oni svejedno u svoje redove žele dovesti Nikolu Karabatića. Europski mediji tjednima pišu kako je posao pri kraju realizacije, a i sam Karabatić je izjavio da je ostalo riješiti još detalje.

Ako i neće biti puno transfera, i ovaj jedan će uvelike izmijeniti lice momčadi koja je ionako posložena od mnoštvo sjajnih rukometaša iz svih krajeva svijeta.

Serdarušić je pohvalio i cijelu PSG-ovu sportsku franžizu te istaknuo kako su dobre rezultate, uz rukometaše, ostvarili i nogometaši. Usporedio je Parižane s onim što u različitim sportovima rade u Barceloni, a sada su počeli i u Bayernu.


(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Zvonimir Noka SerdarušićPSG rukometNikola Karabatić

Ostale Vijesti