Šebetić: Previše smo čistih šuteva promašili

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 20.03.16. | 11:05

Vujoševićeva je momčad mogla u Njemačku i s boljim rezultatom, ali na naplatu su im stigli brojni promašaji, pogotovo u drugom dijelu susreta.

Rukometaši PPD Zagreba otputovat će u Mannheim za tjedan dana s minimalnim rezultatskim zaostatkom (23:24). Tražit će protiv Löwena pobjedu od dva razlike kako bi se plasirali u četvrtfinale Lige prvaka.

Zagrebaši neće imati nimalo jednostavan zadatak. Vujoševićeva je momčad mogla u Njemačku i s boljim rezultatom, ali na naplatu su im stigli brojni promašaji. To je potvrdio i jučer ponajbolji igrač Zagreba, Luka Šebetić.

„Čestitam Löwenu na pobjedi. Smatram kako možemo biti djelomično zadovoljni, ali žao mi je zbog poraza. Mnogo smo čistih prilika promašili, prvenstveno ja pa onda i suigrači, ali veliki je posao u sprječavanju naših šuteva imao njihov vratar“, poručio je Luka Šebetić, jedan od trojice najefikasnijih u redovima Zagreba. On je u uz Horvata i Pavlovića susret završio sa pet pogodaka u mreži Löwena.

„Ovo je tek prvo poluvrijeme osmine finala. Za tjedan dana nam slijedi uzvrat i nadam se kako ćemo u Mannheimu izboriti četvrtfinale Lige prvaka“, zaključio je Šebetić.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

EHF Liga prvakaLuka ŠebetićRhein-Neckar LöwenPPD Zagreb

Ostale Vijesti