Rukometni spektakl u Areni: Iskusni Kolding je favorit, ali mladi Zagreb može dobiti svakoga!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 14.03.15. | 10:54

Rukometaši Zagreba večeras od 18 sati igraju prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv danskog Koldinga.

Iskusna danska momčad, s Hvidtom na golu, te Kim Anderssonom i ove sezone sjajnim Bo Spellerbergom na vanjskoj liniji, favorit je uoči dvije utakmice. Međutim, mladi sastav Zagreba večeras će u Areni tražiti iznenađenje i zalihu za uzvrat u Danskoj. Veselin Vujović uvjeren je da obrambena raznovrsnost njegovih pulena može naškoditi i iznenaditi Dance, koji uostalom nisu niti željeli PPD Zagreb u osmini finala.

Svjesni su u Koldingu da hrvatski prvak ima talentiranu generaciju, koja je ove sezone u Ligi prvaka ostvarila svih pet pobjeda na svom parketu, a između ostalih tukla jake i bogate, Kiel i PSG. Znaju dobro Skandinavci i kakva ih atmosfera čeka, a kako javljaju iz PPD Zagreba, bit će zaista vatreno. Ostalo je naime još nešto malo ulaznica, za dva sektora tribina Arene...

"Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb obavještava sve navijače kako će sutra na dan utakmice blagajne u Areni Zagreb biti otvorene od 15 sati pa sve do početka utakmice. Upozoravamo da zbog velikog interesa ulaznica ima još za dva sektora tribina Arene te pozivamo sve one koji ne žele propustiti ovaj rukometni spektakl da na vrijeme dođu po svoje ulaznice.

Radno vrijeme blagajni Arene Zagreb za 14.03.2015.: od 15h do 18h.

Isto tako obavještavamo da će ulaz Arene Zagreb biti otvoren od 17 sati pa molimo sve koji dolaze na utakmicu da dođu što ranije kako bi se izbjegle gužve na početku utakmice.

Vjerujemo kako će RK PPD Zagreb postaviti novi rekord u ovogodišnjoj EHF Ligi prvaka po posjećenosti jedne utakmice! Trenutno najposjećenija utakmica 2014./2015. sezone je utakmica između naših Lavova i Paris Saint-Germaina koja je odigrana pred više 13000 gledatelja.", stoji u priopćenju kluba.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

rukometEHF Liga prvakaKoldingRK ZagrebPPD Zagreb

Ostale Vijesti