RK Nexe
RK Nexe

Razišli se Nexe i Veselin Vujović: „Nisam uspio probuditi momčad“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 22.04.24. | 22:15

Nexe je trenutačno drugi na poziciji koja ga vodi u finalni obračun hrvatskog prvenstva sa Zagrebom

Nakon subotnje utakmice u kojoj je Nexe odigrao neriješeno protiv Poreča i time si dodatno smanjio šanse za plasman u finale Prvenstva Hrvatske, došlo je do prekida suradnje između kluba i Veselina Vujovića, objavio je našički klub.

„Očito da šok terapija nije uspjela razdrmati momčad, najprije smjenom trenera Branka Tamšea, a nakon toga ni ja nisam uspio u ovom kratkom vremenu probuditi momčad onako kako ja to znam. Ovu odluku sam donio nakon utakmice protiv Poreča koju smo unatoč problemima s ozljedama morali pobijediti i nakon koje sam izjavio da me je sram i da bih najradije nestao i mislim da je moralan čin s moje strane bilo ponuditi ostavku“, rekao je Vujović.

Nexe je trenutačno drugi na poziciji koja ga vodi u finalni obračun hrvatskog prvenstva sa Zagrebom, ali ima isti broj bodova kao i treće Sesvete. Nexe očekuje susret protiv Vinkovaca pa onda Zagreba, dok Sesvete igraju protiv Varaždina i Poreča.

„Vrlo brzo smo se dogovorili da je to u ovom trenutku najbolja opcija za Nexe. U tijeku je i disciplinski postupak koji vodi Hrvatski rukometni savez protiv mene i vrlo je izvjesno da ću dobiti kaznu od nekoliko utakmica koje ne bih mogao voditi. Upravo je i nekoliko utakmica ostalo do kraja prvenstva kao i završnica Kupa Hrvatske, pa će biti najbolje da ekipu trenira i vodi moj dosadašnji pomoćnik Krešo Ivanković“, izjavio je Vujović, koji se tako referirao na utakmicu protiv Zagreba.

Podsjetimo, utakmica Nexea i Zagreba u 5. kolu prvenstva je prekinuta zbog incidenta u kojem je igrač Nexea udario delegata utakmice i registrirana je 10-0 za Zagrepčane.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

RK NexeVeselin Vujović

Ostale Vijesti