Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Pukla transfer bomba: Duvnjak dobiva pojačanje, hrvatski reprezentativac potpisao za Kiel!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 10.07.24. | 12:20

Jedan od najboljih mladih rukometaša u Hrvatskoj uskoro mijenja poslodavca, a s istinskim rukometnim velikanom parafirao je trogodišnji ugovor

Senzacionalan rukometni transfer upravo je objavljen! Jedan od najvećih rukometnih klubova na svijetu - njemački Kiel - potvrdio je dovođenje hrvatskog reprezentativca Verona Načinovića!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Treći najtrofejniji klub Lige prvaka s četiri naslova prvaka Europe, objavio je da su s prvim pivotom hrvatske reprezentacije i Montpellierea potpisali ugovor na tri sezone. Načinović neće odmah postati igrač Kiela, već će sljedeću sezonu odraditi u francuskom velikanu i u ljeto 2025. preseliti na sjever Njemačke!

"THW Kiel je veliki klub, institucija u svjetskom rukometu. Mnogim mladim rukometašima cilj je jednog dana zaigrati za THW Kiel - tako je bilo i meni", rekao je Načinović za službenu klupsku stranicu povodom potpisa.

Zanimljivo, prije potpisa se posavjetovao s Domagojem Duvnjakom, kapetanom Kiela i hrvatske reprezentacije:

"Imao sam mnogo pitanja za njega i jako sam mu zahvalan na svemu što mi je savjetovao. Njegova procjena bila mi je važna jer sam još uvijek mlad igrač i nemam nikakvog iskustva s Bundesligom", rekao je stasiti pivot pa je za kraj dodao vijest koja će obradovati sve navijače hrvatske reprezentacije:

"Sada se mogu potpuno usredotočiti na pripreme s Hrvatskom za Olimpijske igre i sezonu s Montpellierom prije nego što se suočim s velikim izazovom u Kielu."

Načinović je rođen 7. ožujka 2000. godine u Rijeci, igrački je stasao u Zametu, iz kojeg je 2020. prešao u Celje. Nakon jedne, ali sjajne sezone u Sloveniji, potpisao je na četiri godine za Montpellier te će istekom ugovora kao slobodan igrač pojačati Kiel. Za kraj spomenimo da mu je otac legendarni Alvaro Načinović, zlatni olimpijski reprezentativac iz Atlante 1996. godine. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

hrvatska rukometna reprezentacijaDomagoj DuvnjakVeron NačinovićKielEHF Liga prvakarukometna BundesligaRukometna Liga prvaka

Ostale Vijesti