Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Proslavljeni hrvatski reprezentativac uhićen zbog sumnje u obiteljsko nasilje pa mu pronašli i arsenal oružja kod kuće

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 23.09.23. | 22:41

Izlazi sve više informacija o nemilom događaju

Nekadašnji hrvatski rukometni reprezentativac Denis Buntić osumnjičen je za obiteljsko nasilje, javljaju bosanskohercegovački mediji.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Osumnjičeni DB priveden je zbog kaznenog djela nasilja u obitelji i nedopuštenog držanja oružja ili eksplozivnih stvari. Pritvor je podnesen zbog opasnosti od utjecanja na svjedoke i opasnosti da će se ponoviti kaznena djela", potvrđeno je za Bljesak.info iz Tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke, a isti bosanskohercegovački portal doznaje da je riječ o Denisu Buntiću, nekadašnjem rukometašu, reprezentativcu Hrvatske. Istu informaciju javio je i Avaz , ali i drugi mediji. Između ostalog, iz neslužbenih je izvora i Germanijaku potvrđeno kako se radi o navedenom bivšem reprezentativcu.

Prema njihovim informacijama, Buntić je ispitan u subotu kada je podnesen Prijedlog za određivanje pritvora jer je fizički napao suprugu i nanio joj ozljede. Sporni događaj se odvio u petak u Ljubuškom. U njegovoj kući je, neslužbeno doznaju Avaz i Bljesak.info, pronađena veća količina oružja koja uključuje automatske puške, zolje i strelivo.

Podsjetimo, Denis Buntić je uhrvatskom dresu osvojio dva svjetska srebra, europsko srebro i broncu te olimpijsku broncu 2012. (g)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Denis Buntićhrvatska rukometna reprezentacija

Ostale Vijesti