Preokret? Manuel Štrlek poslao službenu molbu za povratkom u reprezentaciju

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 09.03.20. | 13:50

Moglo bi doći do drastičnog preokreta u ''slučaju Štrlek''.

Povodom incidenta uoči posljednjeg Europskog prvenstva u rukometu, kada je alfa i omega hrvatskog rukometa Zoran Gobac, dao do znanja da su najboljem hrvatskom lijevom krilu, Manuelu Štrleku, vrata reprezentacije do kraja karijere zatvorena. Razlog tome je što je Štrlek zatražio poštedu i izuzeće iz ove akcije te otkazao nastup na EP, radi odmora i osobnih razloga.

Međutim, prema dopisu koji je danas poslijepodne stigao Skupštini Hrvatskog rukometnog saveza, Štrlek je odlučio ''pregristi'' i zatražiti odobrenje za povratkom u reprezentaciju.

Dopis prenosimo u cijelosti:

„Ja, Manuel Štrlek, ovim dopisom molim Skupštinu Hrvatskog rukometnog saveza i Upravni odbor HRS-a da ukine odluku vezanu uz moje neigranje za Hrvatsku rukometnu reprezentaciju, nakon što sam svojom odlukom odbio igrati za reprezentaciju. Spreman sam se staviti na raspolaganje izborniku za predstojeće reprezentativne akcije. Unaprijed zahvaljujem.

Manuel Štrlek“

Ovim činom naš reprezentativac dokazao je kako je velik čovjek, te je spreman ono na što mnogi ne bi bili – preći preko sitnih interesa i začkoljica u odnosima, kako bi i u budućnosti doprinosio rezultatima reprezentacije, kako je to uvelike radio i minulo desetljeće.

Svaka čast, Manuele.

(foto: Pixsell)


Tagovi

hrvatska rukometna reprezentacijaZoran GobacManuel Štrlek

Ostale Vijesti