Fotostand/DPA/PIXSELL
Fotostand/DPA/PIXSELL

Povremeni hrvatski reprezentativac napustio poznatog bundesligaša: „Veliki je to udarac za nas“

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 16.06.21. | 09:50

Bio je član reprezentacije na SP-u 2017. godine kad su Kauboji u konačnici završili na četvrtom mjestu.

Povremeni hrvatski reprezentativac Tin Kontrec napušta redove njemačkog Gummersbacha.

31-godišniji pivot rodom iz Našica prešao je u redove spomenutog njemačkog kluba prije dvije godine, a njegov odlazak prokomentirao je i trener Valur Sigurdsson:

„Njegov odlazak je veliki udarac za nas. On je pravi primjer sportaša koji nikad ne odustaje. Jako je dobar u radu s mladim igračima koje stalno nastoji motivirati, prije svega svojim primjerom. Nikad me nije iznevjerio, kako na treningu, tako i na utakmici.“

Kontrec je u Gummersbach stigao prije dvije godine iz PPD-a Zagreb, a do zasad nije poznato u kojem će klubu nastaviti svoju karijeru.

„Prije svega, želim se zahvaliti suigračima, trenerima, stručnom stožeru i svima u klubu na prekrasne dvije godine. Zahvala i našim navijačima koji iako nisu mogli s nama biti fizički na utakmicama, njihovu smo podršku svi zajedno uvijek osjećali. Gummersbach mi se zavukao ispod kože. Ne samo jer je riječ o prekrasnom gradu, veći i zbog ljudi koji su nas izvrsno primili i koji su sve učinili za mene i moju obitelj da se osjećamo kao kod kuće“, istaknuo je Tin Kontrec na svojem oproštaju od kluba.


Tagovi

Tin KontrecGummersbachrukometna BundesligaBundesliga

Ostale Vijesti