Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Pobjeda Pick Szegeda uz sedam golova Šoštarića

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 26.09.24. | 23:07

Sjajno izdanje hrvatskog reprezentativca

U susretu trećeg kola B skupine rukometne Lige prvaka Pick Szeged je pobijedio Nantes sa 33-32 uz sedam golova hrvatskog reprezentativca Maria Šoštarića.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Druga je to pobjeda mađarskog sastava koji se probio na drugu poziciju ljestvice iza Barce koja je jedina u prva tri kola ostvarila tri pobjede.

Šoštarić je uputio 10 udaraca postigavši sedam golova. Bence Banhidi i Richard Bodo dodali su po pet golova. Marin Jelinić se nije upisao među strijelce.

Na suprotnoj strani najefikasniji je bio Španjolac Valero Rivera Folch sa 10 golova, dok je Aymeric Minne dodao šest golova. Hrvatski vratar Ivan Pešić sakupio je dvije obrane.

Preostale tri utakmice iz ove skupine odigrane su u srijedu. Zagreb je poražen na gostovanju kod Kolstada sa 25-29, Barcelona je kao gost porazila Kilece sa 32-28, dok su Aalborg i Magdeburg odigrali 33-33.

Na ljestvici vodi Barcelona sa šest bodova, Pick Szeged ima četiri, a Magdeburg i Aalborg po tri. Preostale četiri momčadi, među kojima je i Zagreb, imaju po dva boda.

U četvrtom kolu Zagreb će 9. listopada ugostiti Pick Szeged, dok se dan kasnije sastaju Magdeburg - Industria Kielce, Barca - Aalborg, te Nantes - Kolstad.

REZULTATI:

Pick Szeged - Nantes 33-32 (16-14)

U srijedu:

Aalborg - Magdeburg 33-33 (17-13)

Kolstad - Zagreb 29-25 (13-13)

Kielce - Barcelona 28-32 (13-17)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

Pick SzegedMario Šoštarić

Ostale Vijesti