Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Nikolić: "U napadu smo izgubili bod, ostaje žal, a jasno je da Hrvatska može računati na Mandića"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 16.11.23. | 20:51

Trener Zagreba otkrio je svoja prva promišljanja nakon utakmice

Rukometaši Zagreba odigrali su 22-22 (11-10) protiv Barlinek Industrije Kielcea u utakmici 7. kola skupine A Lige prvaka, odigranoj u četvrtak u Areni Zagreb, propustivši priliku za pobjedu protiv renomiranog suparnika.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, u posljednje četiri i pol minute je domaća momčad ušla s dva pogotka prednosti (22-20), imala i napad za tri gola razlike, ali je do kraja dvoboja mreža gostiju ostala netaknuta.

"Kielce je strašna momčad. S obzirom da smo imali dva boda u svojim rukama, ostaje malo žal. Nismo se snašli u njihovoj 5-1 obrani. Je li bio pasivni ili ne, neću sad o tome. Nažalost taj bod smo izgubili. Treba pohvaliti igrače, igrali su 300 na sat, dali sve od sebe", rekao je trener Zagreba Andrija Nikolić.

"Od Zagreba možemo i u uzvratu očekivati ovakvu borbenost i jednu dobru utakmicu."

"Izgubili smo bod u napadu, ali ni oni nisu dobili drugi u napadu. Obrane su bile sjajne, a u napadu nam je falilo kreativnosti i ideje. Iznenadila nas je ta obrana u zadnjim minutama, ne koriste ju često, tu smo se malo izgubili."

Mandić?

"Nema što, odličan je. Pokazuje kao relativno mlad golman da može imati konstantu što nije lagano. Sigurno da Hrvatska i Zagreb mogu računati na njega", pohvalio je svoga golmana. Miloš Kos je dodao:

"Ne gledaju se pojedinci. Mislim da smo zaslužili dva boda, ali može se okrenuti na jednu i na drugu stranu. Možda je ovaj remi zapravo realan. Svi smo igrali van svojih mogućnosti tako da čestitam svojoj ekpi."

"Znači nam vjetar u leđa koji nam publika daje. Mislim da ljudi u Zagrebu i regijii prepoznaju naš rad da se možemo suprostaviti svima u Ligi prvaka. Idemo u uzvratu igrati kao i do sada. Nadamo se da ćemo se vratiti još jači."


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Andrija NikolićRK ZagrebKielce

Ostale Vijesti