Jozo Čabraja /Kolektiff images
Jozo Čabraja /Kolektiff images

Nikolić: "Luda utakmica i zaslužena pobjeda", Klarica: "Kako igram posve zdrav? Lošije, haha"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 29.02.24. | 20:51

Sve u vicu i šali, tako to ide kada za osminu finala srušite veliki Pariz u svome domu

Rukometaši Zagreba u susretu su pretposljednjeg, 13. kola skupine A Lige prvaka u Areni Zagreb svladali PSG-a sa 28-26 (13-13) i osigurali prolazak u osminu finala. 

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Fantastičnu napadačku utakmicu odigrao je Luka Lovre Klarica sa 10 golova, po četiri su dodali Miloš Kos i Ivan Čupić, dok je Matej Mamić skupio 11 obrana. Kod gostiju je Kamil Syprzak zabio šest golova, a Ferran Sole četiri.

"Luda utakmica i zaslužena pobjeda. Čini mi se da smo u prvom dijelu bili u grču, nismo dali što možemo. Malo je publika, malo značaj utakmice, sve je utjecalo na nas. Teško je zaustaviti PSG u bilo kojem segmentu. Rastemo i to je najvažnije", rekao je trener Nikolić.

"Svjež sam i stvarno smo postali europska momčad, a ovdje sam da bih dao sve od sebe i pomogao momčadi kada je potrebno. Stvarno ne znam što bih drugo rekao", govorio je Luka Lovre Klarica, sav u 'obilježjima' Parižana, pozdravima, ljubavnim zagrljajima ili kako god želite nazvati njegove ogrebotine na vratu i krv na dresu, a do prije koji dan je bio ozlijeđen.

Upitali smo onda kroz šalu - kako igrate zdravi, ako ovako igrate 'načeti'?

"Lošije, haha", uzvratio je istom mjerom zadarski šuter pa su i on i trener Nikolić otišli na zasluženi odmor uz još nekoliko čestitki za laku noć od novinarske okupljene ekipe.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Andrija NikolićRK ZagrebPSG rukometRukometna Liga prvaka

Ostale Vijesti